Čarobno življenje – prvi del

Kako začeti? Kako živeti čarobno življenje, če pa je neprestano polno izzivov, travm in dram? Premaknite se ven iz svoje glave, svojih možganov in svojega uma, spustite vse bariere in si dopustite biti ranljivi. Pa se ustavimo za trenutek. Ranljivi? Verjetno vas to plaši ali pa jezi. Saj vendar ste se celo življenje trudili, da bi bili močni in živeli z motom: »Kar me ne ubije, me okrepi!« Zanimivo! Pa vendar, ko igrate vlogo neranljive in močne osebe, dvignete zidove okoli sebe in preprečite kakršno koli prejemanje. Pravzaprav pozabite tudi na to, kako dajati. Pokloniti ljubezen, pokloniti objem, pokloniti popolno pozornost, tako svojemu telesu in bitju, kot tistim, ki so vam blizu.

Ali resnično dopuščate biti tako močni, da boste počasi okameneli? Živite življenje skladno z načeli in z normami? Delate vse kar je »prav« in sprejemljivo z družbo, prijatelje, družino? Ste morda že postali roboti?

Ko spustite svoje zidove in postanete dostopni in ranljivi, se trdost vašega življenja spremeni v fluidnost, v dinamičnost, v živahnost, v prejemanje in premikanje. In to je čarobna življenjska energija. Iracionalno in brez pretiranega razglabljanja o tem kaj je prav in kaj narobe. No, seveda je pametno ohraniti toliko razuma, da prepoznate kdo in kaj vam škoduje in kaj je doprinos. Pravzaprav, za to ne potrebujete razuma in uma, saj le ta nosi vse pretekle izkušnje in zapise, na podlagi katerih se odločate. Kaj, ko bi si dovolili odločati se s telesom. Telo je senzibilno, telo ve! Vprašajte ga in komuniciranje z njim. Morda bo nova, sveža odločitev in izbira, ki ne bo temeljila na preteklih izkušnjah, ki kar vpijejo NE, NE, NE, nekaj najlepšega in najboljšega kar ste kadarkoli izkusili. Tako se lahko znebite svojih starih vzorcev. Vzorcev izbiranja napačnih partnerjev, napačnih služb, napačnih prijateljev,… Kaj, če nihče ni bil napačen? Kaj, če so vsi bili ravno prav za vas, da ste danes kjer ste?

Sledite svojemu vedenju. So morda Access Bars ali ostali Access Consciousness telesni procesi prava izbira za vas?

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

LucijaM, Eleganca kreacije