Čarobno življenje – drugi del

Čarobno življenje je kreiranje z vašim telesom.

Ko dopustite ranljivost in spustite svoje zidove, ko dopustite in sprejmete vse sodbe, pozitivne ali negativne, dopustite pozornost in prisotnost telesa in mu dopustite da zažari v svoji senzibilnosti.

Poleg tega, da ste neskončno bitje, ste tudi telo s svojimi čuti in zaznavami. Dopustite telesu, da vas uči in nauči in da z vami komunicira. Dopustite telesu, da narekuje vaše odločitve. Telo je magično in s svojimi čuti, čutili in senzualnostjo ustvarja in kreira. Telo vam bo pokazalo kako do boljšega odnosa s samim seboj, kako do boljšega odnosa z drugimi, od partnerja, do otrok, do staršev, do prijateljev in sodelavcev. Spoštujete ga in naj bo svet (»sacred« op.p.) za vas.

Kateri del telesa uporabljate danes? Noge, da vas nosijo, roke s katerimi jeste, pijete in tipkate po tipkovnici, vozite avto in počnete ostala povprečna, vsakodnevna opravila ter neprestano uporabljate možgane, možgane, možgane, možgane oz. um, um, um, um! Torej ven iz uma in nazaj v vaše čudovito, čarobno in lepo telo.

Na voljo so vam čarobni negovalni Access tretmaji. Kaj bi bilo potrebno, da se že danes odločite in poskusite? Kaj lahko ustvarite in spremenite zgolj z enim tretmajem?

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

LucijaM, Eleganca kreacije