Čarobna telesa in energija kreiranja

Energija kreiranja oz. energija življenja in bivanja nastaja s povezavo telesa in bitja, onkraj kognitivnih zmožnosti in dopuščanja uma.

Vprašajte se kdo ste? Načelna, močna ženska! Človek z vrednotami! Moški, ki zagotavlja finančno varnost svoji družini! Kje pa ste pozabili svoje telo?

Um daje impulze telesu, telo pa impulze umu. Vaš um, torej vse misli, občutki, čustva, ki jih imate, vse sodbe, vsa strinjanja in pritrjevana in vse čemur nasprotujete, je v vašem umu. Zelo verjetno, da vse to ni vaše. Um posname vse, kar prejme in to vzame za svoje. Kaj pa telo?

Kaj če bi večkrat dopustili, da telo vodi vaše življenje in ne vaš um? Kaj bi bilo potrebno, da ozavestite kako čarobno je vaše telo?

Kako čarobno energijo kreiranja in življenja povezati s telesom in svojim življenjem? Kako postati avtentičen? Kako se izraziti? S svojim telesom in ne to kar kognitivno razmišljamo.

Dopustite si vprašati telo kaj si želi, kaj mu ugaja, kako bi se rado izrazilo. Dopustite si biti ranljivi in se tako povežite s telesom in bitjem na globljem nivoju. Ozavestite da ste pozorna, senzibilna, kreativna, ljubeča in negovalna energija skupaj s svojim telesom.

Za več povezovanja s svojim telesom, si lahko izberete negovalne Access telesne procese in tretmaje.

Kaj bi danes ustvarili, kreirali in spremenili, če bi si dopustili biti resnično vi, skupaj s svojim telesom?

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

LucijaM, Eleganca kreacije