Kreatorji svoje realnosti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svoje življenje lahko v polnosti in obilju živite do te meje, kolikor močna in velika imate svoja stališča in prepričanja. Bolj ko se odmaknete od svojih zakoreninjenih stališč, bolj lahko začnete spreminjati svet.

Večina ljudi s ponosom pove, da so načelni, upoštevajoči družbene norme in sledijo motu biti »dobra« oseba. Prijazna in razumevajoča oseba, ki vsakemu pokima in se razdaja v dobro drugih. Vse je prav, samo da se razdajate. Če dajete, boste že enkrat prejeli. Kar sejete, to žanjete.

Se zavedate, kako v skladu s pričakovanji je tako početje? Ljudje sveto verjamejo, da bo življenje lepše in da bodo srečni, če jih bo okolica imela za dobro, prijazno, veselo in nasmejano osebo.

Pa morate resnično neprestano ustrezati normam in standardom? Saj ne, da se včasih in v določenih situacijah ni pametno prilagajati in da tega ne znate, ampak s tem, ko se nenehno prilagajate drugim in želite ugajati drugim, odrežete kos sebe in svojega zavedanja. S tem izgubljate sami sebe.

Verjetno to marsikomu vzbudi nemir, vendar, ko želite ugajati, ko delate nekaj samo zato, da bi bili ljubljeni, samo zato, da vas ne bi sodili, samo zato, da ne bi izgubili prijatelja, samo zato, da ne bi izgubili službe,… kaj na koncu ostane od vas? Kaj bi bilo potrebno, da vsak od nas ozavesti kako krasen in popoln je? Pa ne govorim o perfekciji v smislu popolnega telesa in strmenju k temu. Gre zato, da vsak prepozna svojo potentnost. Svojo osebno noto. Svojo frekvenco, s katero pulzira z vesoljem. Ko ste v dopuščanju, in si dovolite, da preprosto STE na svetu natančno takšni kakršni STE, avtentični in v svoji frekvenci, takrat lahko spreminjate svoj svet in svojo realnost.

Ljudje smo naučeni, da se stlačimo v realnost v katero smo se rodili. Pa vendar je realnost vsakega posameznika popolnoma drugačna. Večinoma ljudje dopuščajo, da realnost v kateri funkcionirajo in bivajo, kreira njihova življenja, namesto, da bi sami kreirali svojo realnost. V realnosti v kateri bivate vidite omejitve, ki vam preprečujejo da bi živeli življenje, ki si ga želite.

Ste se kdaj vprašali, da so morda OMEJITVE, za katere morda mislite da jih imate, vaša največja veličastnost in potentnost, ki je še niste prepoznali? Bodite avtentični, bodite Vi, ustvarjajte svojo resničnost. Ne poskušajte se stlačiti v to realnost, realnost je v vas.

Lahko poskusite Access Bars tretma, ki vam bo pomagal osvoboditi se vaših trdnih stališč, zataknjenih misli, občutkov in čustev. Vaše življenje bo postalo lahkotnejše!

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

Lucija M., Eleganca kreacije