Telo kot antena

Vaše telo je kot antena zavedanja, ki zaznava vse okoli sebe in nase vleče frekvence od vsakogar in vsega okoli sebe. Ogromno občutkov in čustev, ki jih zaznavate s svojim telesom, ogromno bolečin, žalosti, osamljenosti, tesnobe, depresij, napetosti, jeze….ogromno tega pravzaprav ni vaše. Vse to so lahko le zaznave iz okolice, ki jih kupite in postanejo vaša in zelo, zelo resnična.

 

Kaj lahko naredite v takem primeru?

Eno od orodij, ki marsikomu spremeni ali celo rešili življenje, je orodje Access Consciousness, ki je pravzaprav vprašanje »Komu to pripada?« Če v življenju dopustite vsaj malo možnosti, da obstajajo tudi drugi načini, druga stališča in drugi pogledi na svet, drugačno dojemanje realnosti v kateri vsi skupaj živimo, potem ste morda odprti tudi za to možnost. Torej za možnost, da ste resnično tako potentni in je vaša zmožnost s telesom tako čarobna in veličastna, da ste nanj in v svoje življenje sposobni prevzeti zaznave iz okolice. Vključno s počutjem in čustvi. Torej, npr. vaša bolečina v glavi, pravzaprav ni nujno, da je sploh vaša. Ali dopuščate to možnost? Se vam zdi, da je nemogoče? Morda pa vendarle je…

 

Uporabna orodja

S preprostim orodjem se lahko znebite občutkov in čustev, ki vas obremenjujejo, vas pomanjšujejo, se zaradi njih počutite nebogljene, v bolečini in stiski. Ni vam potrebno vedeti, komu dejansko kaj pripada, lahko pa veste, da ni vaše. Enostavno vprašanje, vas opolnomoči in pokaže, da je pot ven iz žalosti in bolečin lahko precej enostavna. Svoj svet si lahko spremenite le vi samo. Ob vsaki bolečini smo naučeni, da gremo v vprašanje zakaj me to boli? In.. kako lahko to pozdravim? Kaj, če tega ni potrebno zdraviti? Kaj, če je vaša neozdravljiva bolečina, neozdravljiva prav zato, ker ni vaša in je s tega razloga ne morete pozdraviti? Ha, tole ni šala! Ali dopuščate takšno možnost?

 

Kaj če v resnici vaša realnost in vaše življenje ni tako »slabo«, kot mislite, da je? Kaj če v resnici niste »zavozili« svojega življenja? Kaj, če v resnici vaše telo ni tako poškodovano in bolno? Ga kdaj vprašate kaj mu je? Vprašate kaj je ta bolečina, kaj je to čustvo, ali to lahko spremenite, in komu to pripada?

Morda imate le veliko zavedanja in vaše telo kot antena vibrira z vsem okoli sebe. In lahko mu pomagate.

 

Access Consciousness ponuja ogromno orodij, s katerimi se lahko premaknete naprej v svojem življenju. Orodij, ki vam pomagajo, da prenehate životariti in izbirati enako kot vsi okoli vas. Opažate, da počasi postajate kot ljudje v vaši službi, imate enake težave, se enako počutite? Vse to lahko spremenite.

 

Eno izmed takih orodij so Access Bars. To so točke na vaših glavah, preko katerih potekajo zaznave. To so vaše antene, s katerimi vlečete ogromno s***ja v svoje življenje, katero sploh ni vaše in za katerega ne veste kako bi se ga znebili. Aktivacija teh točk vam lahko spremeni življenje. Z aktivacijo, boste začeli brisati sledi vsega, kar se je ukoreninilo in zaklenilo v vas in vaše telo. Vsega, kar vas pomanjšuje in vam onemogoča, da bi delovali svobodno.

 

Access Bars, čarobne točke osvoboditve. Več TUKAJ.