Kaj je MTVSS? Proces na steroidih?

MTVSS je eden najstarejših od številnih neverjetnih procesov Access Consciousness®. Izvaja se na telesu, predvsem z namenom osvobajanja bolečin in povečanja imunskega sistema. Kot vsi telesni procesi Access Consciousness® je tudi MTVSS zelo nežen in zahteva le lahkoten dotik, brez pritiska ali kakršnekoli manipulacije. Lahko spremeni vse vrste neskladij telesu.

Naša telesa so precej bolj zmogljiva, kot se zavedamo, predvsem na svoji energijski in molekularni ravni. V njih smo zaklenili vse pretekle travme, ki jih pravzaprav na konvencionalen način ni mogoče odpraviti leta in leta. Rezultati procesa so lahko precej dramatični in bodo omogočali lahkotnost in zdravljenje.

Proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) ali slovensko Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti, se uporablja za spreminjanje bolezenskih stanj v telesu. Lahko pa ga uporabljate kot pomoč pri fizičnih in športnih naporih, torej pri povsem zdravih in vitalnih ljudeh. Zelo dinamično in hitro deluje na povečanje zmogljivosti imunskega sistema. Pri procesu se odklenejo težave, bolečine in omejitve, ki smo jih zaklenili v svoje telo, z namenom da se lahko sprostijo in razgradijo.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja… Pravzaprav deluje na celotno telo. Telesni proces sproži obnavljanje telesa in pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, kar pomeni da se telo začne pomlajevati.

Osebno je MTVSS eden od najbolj intenzivnih telesnih procesov, ki predvsem odpravlja omejitve. Telo je mogoče rekonstruirati in ga spraviti v molekularno shemo, ki je prava zanj. Z njim se »odklene« načrt, ki ga je naše telo prejelo in v katerega smo ga prisilili. MTVSS lahko privede do rezultatov, ki jih morda ne pričakujete. Ta proces ustvarja toliko sprememb, da lahko dejansko preobrazi in rekonstruira vaše telo, če ga izvajate oz. prejemate od 20 do 30 krat.

MTVSS je preobrazba od znotraj navzven, da postanete skupaj s telesom postanete takšni, kot je bilo mišljeno da ste.

Procesa se lahko naučite prav vsi. Potrebujete le telo, ne glede na to kako deluje, kako se počuti, ali je poškodovano ali pa popolnoma zdravo in vitalno. Več o tem kako se ga naučite, si lahko preberete TUKAJ.

Več o učenju telesnih procesov, si lahko preberete tudi na uradni strani Access Consciousness®