Delavnice

MTVSS

Telesni proces MTVSS je eden od najbolj priljubljenih med vsemi telesnimi procesi Access Consciousness. Gre za zelo preprost in nežen način polaganja rok, s katerim telesu omogočimo lahkotnost, sproščenost in energičnost, ki jo je doslej izgubljalo skozi življenje.
MTVSS omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa,  saj se vse, kar smo v telo zaklenili, odstranjuje.
S procesom se na različnih delih telesa, sklepih in organih zažene okoli trideset različnih energij, s čimer telo prečisti in okrepi.
Za kaj vse lahko uporabimo MTVSS? Ta telesni proces lahko spremi vse v telesu. Udeleženci seminarjev Access Consciousness so z njim izničili različne telesna neskladja, kot so ciste na jajčnikih, na mehurju, artritis, fizične poškodbe in veliko več.
Proces se ne uporablja le v primeru težav. Zelo je priporočljivo, da se ga redno uporablja in izvaja na zdravih telesih in v dobri kondiciji. Uporabi se ga lahko pri fizični telesni vadbi ter za lažje športne aktivnosti. Učinek treninga se lahko podvoji ali potroji. Je pravzaprav proces, ki odpre neskončne možnosti raziskovanja s telesom. MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov in okostja.
Uporablja se za izničenje skoraj vsega, kjer telo ne deluje pravilno:
– za krepitev in poživitev imunskega sistema;
– za izboljšanje metabolizma, dihalnega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov in okostja;
– kot proces za celotno telo, s katerim izničimo programe, ki so spremenili načrt naših teles in ga omejili;
– za lažje delovanje in večjo zmogljivost med vadbo ali pri naporih, kot je na primer hoja v hribe, kolesarjenje, tek in druge intenzivne vadbe
– za regeneracijo sklepov in mišic;
– za omilitev različnih bolečin in neskladja v različnih delih telesa.
Delavnica ni namenjena samo ljudem, ki imajo že opazne težave, ampak vsem, ki si želite proces prejemati, se ga naučiti izvajati in zaživeti še več lahkotnosti in sebe skupaj s svojim telesom.
Na delavnicah telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, z njimi komunicirati  ter jih odkleniti in odpreti novim možnostim in prejemanju.
Delavnica traja 6 ur in kot popolni začetniki se lahko naučite izvajanje tretmaja bolj učinkovito kot dolgoletni energijski terapevti.
Po delavnici lahko ta proces delate na vseh, svoji družini, prijateljih, sodelavcih, strankah. Večkrat, ko ga izvajate in večkrat ko ga prejemate, bolj vstopate v popolnoma novo dojemanje telesa in naših zmožnostih. Vsakič, ko ga izvajate na drugih, se dogajajo spremembe tudi v vašem telesu.
Termin: 16. februar 2019
Lokacija: Objem Sonca, Brinje 18, Dol pri Ljubljani (ljubljanskego predmestja, le nekaj minut izven ljubljanske obvoznice (smer Maribor, izvoz Litija, le 10 min od BTC-ja, mestni avtobus 21),
Investicija v srečnejše življenje: 110 eur
Za najstnike od 16. do 18. let velja polovična cena: 55 evrov. Za otroke do 16. leta je delavnica brezplačna in ste dobrodošli v spremstvu staršev ali skrbnikov, ki se delavnice udeležijo. V ceno delavnice so vključeni prigrizki, gradivo in mednarodni certifikat.
Obvezne predhodne prijave oz. več info na: 040/900-596 ali info@lucijamiklavec.com.

ACCESS BARS

Delavnica odpravljanja omejitev in zavestnega kreiranja življenja po vaši meri.
Access Bars je proces, kjer z nežnim dotikom in aktivacijo 32. točk na glavi, vnesete več lahkotnosti v svoje življenje. Spremeni se naboj vaših misli, občutkov, čustev do vseh življenjskih situacij, odnosov in ljudi, ki ste jih v življenju naredili za pomembne in jih zaklenili v svoje telo. Je proces osvobajanja omejitev in prepričanj, ki vam preprečujejo, da bi se premaknili naprej.
Pri procesu se telo in um sprostita že v prvih 15.ih minutah, preidete v theta stanje, kar telesu omogoči globoko relaksacijo. Utišajo se misli in ustvari se več prostora. Med tretmajem se razmagnetijo povezave v vaši glavi in v vašem telesu, umirijo se čustva, zmanjša se stres in poveča se zavedanje. Samozdravljenje telesa se lahko začne.
Z zaganjanjem Access Bars, se začnejo spreminjati vsa področja vašega življenja. 32. točk na glavi namreč predstavlja določeno področje v vašem življenju: zdravljenje, komunikacija, upanje, seksualnost, umirjenost, prijaznost, kreativnost, zavedanje,… Tretma pomaga pri odpravi težav z zdravjem, spanjem, telesno težo, strahovi, stresom, depresijo, odnosi in mnogo več ter deluje tako na zavedni, kot nezavedni ravni.
Kako poteka delavnica?
Delavnica traja 8 ur. Sestavljena je iz teoretičnega in praktičnega dela. Na teoretičnem delu vam predstavim učinkovita orodja Access Consciousness®, s katerimi boste lahko začeli zavedno ustvarjati in kreirati življenje po vaši meri. Temu sledi praktični del, kjer se naučite aktiviranja in izvajanja Access Bars® . Delavnica poteka v parih, tako da tretma 2x izvajate in 2x prejemate. Spoznali in doživeli boste njihovo delovanje ter blagodejen vpliv na različna področja v življenju.
Po opravljeni delavnici prejmete mednarodno priznani certifikat in postanete Access Bars praktik. Tretmaje lahko samostojno izvajate tako na sebi kot na drugih. Access Bars® lahko dodate v svojo ponudbo, če že izvajate kakršnekoli oblike terapij, masaž ali nege telesa.
Termin: 23. februar 2019
Lokacija: Zavod Gnozen, Kersnikova ulica 5a, (na dvorišču – skozi hodnik Kersnikove 5), Ljubljana
Investicija v srečnejše življenje: 240 eur
Cene Access Bars® so enotne po vsem svetu glede na standard države. Za najstnike od 16. do 18. let in za vse, ki delavnico ponavljate velja polovična cena: 120 evrov. Za otroke do 16. leta je delavnica brezplačna in ste dobrodošli v spremstvu staršev ali skrbnikov, ki se delavnice udeležijo. V ceno delavnice so vključeni prigrizki, gradivo in mednarodni certifikat.
Obvezne predhodne prijave oz. več info na: 040/900-596 ali info@lucijamiklavec.com.

ACCESS ENERGIJSKI FACELIFT

Delavnica za sijoč obraz in vitalno telo.
Access Energijski Facelift® je izjemen proces, ki zaustavi in obrne proces staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Obnavlja kožo in »briše« učinke staranja.
Gre za popolno negovanje in razvajanje telesa, z nežnimi in prijaznimi dotiki kože na obrazu.
Proces vas pomladi, prerodi, postanete sveži in sijoči tako navzven kot navznoter – polni nove, sveže in mladostne energije, brez kirurških posegov, injekcij, krem ali tablet. Na popolnoma naraven način.
Učinki Access Energijskega FaceLifta so vsestranski in delujejo tako na obraz, kot na telo:
 • privzdigne prsi
 • obnavlja kože na obrazu in telesu
 • zgladi gubice
 • izboljša stanje in strukturo kože
 • izbriše znake staranja
 • daje občutek svežine in prerojenosti
 • pomladi
 • zmanjšuje stres in ostale življenjske napetosti
 • odpravlja glavobole
 • izboljšuje vid
 • neguje
 • v telo vnaša lahkotnost
 • povečuje življenjsko dinamiko
 • energizira in poživi
Access Energijski Facelift® nudijo profesionalni spa, wellness in anti-ageing centri po svetu. Je odličen dodatek za vse, ki se ukvarjate z nego telesa, kozmetiko ali ste masažni terapevti in storitev vključite v svojo ponudbo.
Kako poteka delavnica?
Delavnica traja 7 ur. Poteka v parih, tako da tretma 2x izvajate in 2x prejemate.
Po opravljeni delavnici prejmete mednarodno priznani certifikat in postanete Access Energijski FaceLift praktik. Tretmaje lahko samostojno izvajate tako na sebi kot na drugih. Energijski Facelift lahko dodate v svojo ponudbo, če že izvajate kakršnekoli oblike terapij, masaž ali nege telesa.
Termin: v marcu 2019
Lokacija: Zavod Gnozen, Kersnikova ulica 5a, (na dvorišču – skozi hodnik Kersnikove 5), Ljubljana
Investicija v sijoč obraz in telo: 210 eur
Cene Access Energijski FaceLift® so enotne po vsem svetu glede na standard države. Za najstnike od 16. do 18. let in za vse, ki delavnico ponavljate velja polovična cena: 110 evrov. Za otroke do 16. leta je delavnica brezplačna in ste dobrodošli v spremstvu staršev ali skrbnikov, ki se delavnice udeležijo. V ceno delavnice so vključeni prigrizki, gradivo in mednarodni certifikat.
Obvezne predhodne prijave oz. več info na: 040/900-596 ali info@lucijamiklavec.com.

KAKO POSTATI SREČEN?

Na delavnici Kako postati srečen, vam predstavim ENOST v kateri živimo in POLARNOST v katero smo ujeti, ter kako spremeniti to polarnost in se usmeriti k sreči.

Naše življenje je definirano na podlagi tega, kaj se dogaja znotraj nas, v naših mislih in občutkih, ki jim dajemo pozitiven in negativen naboj, hkrati pa znotraj nas samih definiramo pravilnost ali napačnost le teh.
Kljub ENOSTI vsega in vseh, konec dneva ne morete spremeniti tistega kar ni vaše. Pa se kdaj vprašate kaj v resnici sploh je vaše?

In če v duhu ENOSTI, delujemo kot bitje, ki je hvaležno in ljubi vse okoli sebe, je torej obsojanje ljudi okoli sebe, pravzaprav sojenje samih sebe. Vendar to je pravzaprav bistvo našega življenja. Sojenje in ukvarjanje s tem kaj je »prav« in kaj je »narobe« in kako se ob tem počutimo in kaj si o tem mislimo.

Pravzaprav celo svoje življenje, vsak dan, od jutra, ko odprete oči in do trenutka, ko zaspite, neprestano nekaj premlevate, razmišljate, se ukvarjate s stvarmi in ljudmi, ki jih želite rešiti, jokate, se smilite sami sebi, ste žalostni, ste jezni, včasih veseli, se obtožujete ali pa na kakršen koli način sodite sebe in svoje telo…

Želite vse to spremeniti?

Morda je čas, da začnete iskati nekaj, kar deluje za vas… ne nekaj kar bo ustrezalo merilom vaše družine, prijateljev, sodelavcev,..

Svojo realnost in svojo srečo lahko spremenite, ne glede na to v kakšni situaciji se nahajate. Ne glede na to, kaj vse ste že preživeli… od zlorab, poniževanj, zaničevanj, nespoštovanja, in čustvenih zlomov, ali pa če je vaše življenje pravzaprav popolno, pa vendar niste srečni…

Vaše življenje – odnosi, partnerstvo, posel, služba, otroci, stanovanje, starši, … v vsem in z vsemi lahko postanete srečni!

Delavnica Kako postati srečen/na je namenjena vsem, ki si želite drugačnih možnosti, pa jih ne vidite.
Za vse, ki želite lahkotnost in več sreče sami s sabo in v vsem kar počnete…
Ste neverjetno potentna bitja, kar pomeni, da imate sposobnost izbire in spremembe.
Ali sploh kdaj opazite, kako čudoviti ste, točno taki kot ste? Srečni ali ne?
Ko ste resnično VI, in samo takrat, lahko spremenite svojo resničnost in svojo srečo.

Kako?

Z enostavnimi orodji bomo skupaj spremenili vašo življenje, da boste postali srečnejši in živeli življenje po svoji meri!

Termin: marec 2019
Lokacija: Zavod Gnozen, Kersnikova ulica 5a, (na dvorišču – skozi hodnik Kersnikove 5), Ljubljana
Investicija v srečnejše življenje: 55 eur
Obvezne predhodne prijave oz. več info na: 040/900-596 ali info@lucijamiklavec.com.
Potek delavnice: Delavnica bo potekala 2,5 uri. Prejeli boste “orodja z v žep”, ki vas bodo opolnomočila, da lahko postanete srečnejši!
Orodja za vsak dan, ki delujejo, saj z njimi usmerjate energijo in vibracijo, kar v resnici ste!

Naložba v srečnejše življenje: 55 EUR

MNENJA UDELEŽENCEV

O Access Bars sem brala na netu. Univerzum pa mi je poslal Lucijo. Najin prvi stik je bil preko telefona. Lucija si je resnično vzela čas in mi odgovorila na vsa moja vprašanja. Že po telefonu je bilo zaznati njeno toplino, predanost in strast. Po pogovoru sem se počutila veliko lahkotnejše, radostno in z več energije. (več …)

Nives Černec