Individualni tretmaji

Neprestano premlevanje misli, občutkov in čustev ustvarja polarnost in ločenost. Polarnost v tem primeru pomeni ustvarjanje ločenosti med tem kaj je prav in kaj narobe, kaj je pozitivno in kaj negativno, kaj se sme in kaj ne, kaj se zmore in česa ne. Polarnost v tem primeru vam onemogoča, da bi videli stvari takšne kot so, in spremenili kar želite spremeniti. Ob tem nastaja mentalna in telesna obremenitev vašega telesa, zaradi podvrženosti čustvenega naboja enega ali drugega pola ali pa vaše telo deluje kot na avtopilotu, vdano v usodo, brez elana in v depresiji.
Če si možgane predstavljate kot računalnik, potem so Access Bars trdi disk. Z zagonom Access Bars se aktivira virus zavesti, ki prične trdnost in napetost rahljati in brisati. Podobno, kot da bi na tipkovnici pritisnili gumb »Delete«.
Možganski valovi se z izvajanjem Access Bars upočasnijo. Z aktivacijo se dopusti dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in stališč, kar vodi v prisotnost in zmanjšanje elektromagnetne napetosti, kar omogoča, da postanete prisotnejši v sedanjosti, ne zataknjeni v preteklosti in brez projiciranja prihodnosti na podlagi preteklosti. Poveča se potencial, produktivnost in entuziazem, kar poveča možnosti za drugačno prihodnosti.

 

Kaj lahko spremenite, če se odločite za Access Bars tretmaje:

 • kronično utrujenost
 • brezvoljnost
 • depresijo
 • slabo spanje
 • stres
 • glavobole
 • slabe odnose doma in na delovnem mestu
 • kronične bolečine ali bolečine po poškodbah
 • delovanje na avtopilotu
 • vsakodnevne izzive

 

Kaj vse je še mogoče? Kako je lahko bolj lahkotno? Ste pripravljeni?

Kdaj, če ne zdaj?

Access Energetic FaceLift™ je en izmed najbolj negovalnih procesov Accessa. Tretma obnavlja in napenja kožo na obrazu in hkrati aktivira in pomlaja celo telo. Pravzaprav se spremembe ne pokažejo le na telesu, ne postanete le mladostni, aktivira se tudi vaše življenje, pomladijo se odnosi in poveča sposobnost kreiranja.
Facelift ne poteka na način, ki ste ga poznali do sedaj. Ne uporablja se čudežnih krem, polnil in laserjev. Deluje na energijskem, nivoju na način, da neguje vaš obraz in telo. Že med samim tretmajem se počutite prijetno, negovano in polno energije. Poteka s polaganjem dlani na vaš obraz, dekolte in vrat, po tretmaju pa ste bolj sveži in pomlajeni, imate več energije in več jasnosti v življenju.

 

Zakaj se odločiti za FaceLift?

 • prebudi obraz in telo
 • učvrsti in napne kožo
 • zgladi gube
 • zaustavi proces staranja
 • izboljša vid
 • zmanjša poškodbe na koži obraza
 • odpravi gravitacijo notranjih organov
 • privzdigne prsi in zadnjico
Sprememba je vidna že po 3-5 tretmajih. Če se telesni proces zažene 20 x, se doseže trajne učinke.
Več o energijskem Faceliftu lahko poslušate na spodnji povezavi (stran je v angleškem jeziku):
https://soundcloud.com/access-consciousness/what-is-the-access-consciousness-energetic-facelift

Telesni procesi Access Consciousness se izvajajo s polaganjem rok, na prizadeto mesto, hkrati pa se aktivira energijo, ki je potrebna za postopno spreminjanje in regeneracijo.

 

MTVSS™

Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System, oziroma Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti) je eden od najbolj priljubljenih in dinamičnih telesnih procesov Access Consciousness.
Molekularna struktura naših teles deluje na principu spreminjanja valence (kemijskih vezi). S tem, ko celični in molekularni sistemi v telesu spreminjajo vezljivost, se naše telo stara, začnejo mu pojenjati moči in prične razpadati. Sprememba vezljivosti je vse kar vnesemo v svoje telo. S tem, ko v telo vnašamo različne elemente, gravitacija povzroča spremembo v valenci. Več časa kot smo prisotni v telesu z gravitacijo, več sprememb v valenci se pojavi. Vsakič, ko pride do spremembe v valenci, to spremeni molekularno strukturo telesa. Telesni proces MTVSS™ je oblikovan tako, da izniči ta proces prav z odstranjevanjem končne molekularne vezljivosti.
Tretma se izvaja z nežnim polaganjem rok na telo, pri čemer se sproži preko 30 različnih energij. Sproži se energijsko zdravljenje skoraj vsega, kar v telesu ne deluje, zato najbolj vpliva na izboljšanje imunskega sistema. Telo ponovno postane prožno, sproščeno in okrepljeno, ter izniči neskladja.
Tretma lahko pomaga pri lajšanju zdravstvenih težav z metabolizmom, respiratornim sistemom, prebavnim sistemom, živčnim sistemom, limfnim in hormonskim sistemom, spolnimi organi, skeletom in dermalnim sistemom.
Prav tako se ga lahko izvaja pri zdravih in vitalnih ljudeh, za izboljšanje kondicije, za pospešitev učinkov fizične vadbe. Omogoča hitrejšo regeneracijo telesa, tako pri športnih naporih, kakor tudi pri vsakodnevnih izzivih. Sproži obnovo celic, zato se ob redni uporabi, telo začne pomlajati.
Telo ima narvalo sposobnost regeneracije in se samo obnovi celice vsakih 7 do 8 let. MTVSS odklene odtis, ki se je vtisnil v telo skozi leta in če bi tretma prejemali 10x, bi vaše telo začelo postajati takšno, kot je bilo dejansko ustvarjeno. Če bi ta proces na telesu naredili 20 – 30 krat (rok cca. pol leta), bi se celotna struktura vašega telesa spremenila.

 

Celični spomin

Celični spomin je ena izmed številnih telesnih tehnik Access Consciousness, ki se izvaja  polaganjem rok na prizadeto mesto na telesu. Uporablja se npr. za primer poškodb, zlomov, na operiranih predelih, na brazgotinah in na področju katerega koli dela telesa, kjer se pojavlja bolečina, na način da prizadeto mesto vrne do točke kreacije celičnega spomina. Telo ima namreč neverjetno sposobnost pomnjenja. Je kot mišica, ki si zapomni določenih gibov in ko jo ponovno spodbudiš, se hitro vrne v prvotno stanje. Enako se zgodi pri tretmaju oz. procesu Celičnega spomina. Travmo, ki je na telesu nastala, odklene tako, da se tkivo vrne v svoje naravno stanje, to je stanje zdravljenja.
Odpravi tudi bolečine v telesu, ki jih imate zaradi poškodb, ki ste jih imeli kot otroci, pa tega sploh niste opazili. S procesom se odklene spomin celic, v katerem so ostale zataknjene, tako da se jim omogoči da gredo nazaj, delati tisto, kar naj bi delale. Pravzaprav se pobriše spomin na travmo, ki so ga celice zaklenile in ga niso opustile.
Tretma je primeren tako za ljudi, kot za živali. Ta preprosta telesna tehnika povzroča tako rekoč čudeže in izjemno hitre rezultate, ko telesu damo možnost, da izbere ozdravljenje.
Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Proces je zelo dinamičen in omogoča telesu, da izbere zdravljenje.

 

Demolekularna manifestacija & Molekularna demanifestacija (DMMD)

Proces molekularne demanifestacije omogoča da na molekularni ravni odstranimo tvorbe in strupe, ter vse kar je telesu neuporabnega. S demolekularno manifestacijo pa telesu ustvarjamo vse kar bi tam moralo biti.
Uporablja se pri vseh stanjih, od artritisa, tumorjev do materinih znamenj – tam, kjer je zraslo nekaj dodatnega ali kjer nekaj, kar je potrebno, ni prisotno v takšni količini, kot bi moralo biti.
Za več čarobnih informacij lahko poslušate pogovor o DMDD na spodnji povezavi (v angleškem jeziku):
https://soundcloud.com/being-kass/dmmdmagic

 

Biomimetična mimikrija

Biomimetika je tisto, kar zaklepate v svoje telo takrat, ko poskušate posnemati ali razumeti druge. Biomimetrika je način, kako poskušate locirati sebe v prostoru drugega.
Telesni proces biomimetične mimikrije odstranjuje delovanje telesa, ki deluje na podlagi oponašanja drugih, namesto da bi delovalo tako, kot je bilo ustvarjano. Naravnanost ljudi je, da želijo pripadati skupnosti, zato se ji nenehno prilagajajo, jo želijo posnemati in ne želijo izstopati. Biomimetika nastaja vsak trenutek, ko se prilagajate ostalemu svetu, se podredite, posnemate tako energijsko, kot razumsko. Najlažje se jo opazi s primerjavo staršev in njihovih otrok. Ne gre za genetiko, temveč za oponašanje npr. načina hoje, premikanja, sedenja za mizo, načina govorjenja in razmišljanja. Močno je opazna tudi v partnerstvu, kjer si z leti skupnega bivanja partnerja postajata vse bolj podobna. Pravzaprav to izhaja iz preživitvenega nagona, saj smo se že od nekdaj prilagajali svetu in skupnosti, saj kdor je izstopal, je postal lahek plen.
S tretmajem “Odstranjevanja in izkoreninjanja biomimetičnega oponašanja bolečin, vzorcev in realnosti drugih ljudi” se odstranjuje vse kar ni vaše. Podobnosti se rahljajo in telo postaja bolj podobno tistemu, kar v resnici je. Omogoča več svobode, več lahkotnosti, več avtentičnosti in več sebe.

 

Access korekcija vida

Telesni proces Korekcija vida ni le tretma za izboljšanje vida, je mnogo več. Je en izmed najbolj intenzivnih procesov Access Consciousness, kar običajno potrdijo tudi Access praktiki. Pomaga pri prenovi področja okoli oči, zmanjšuje drobne gubice okoli oči in podočnjake ter vpliva na prenovo po raznovrstnih poškodbah vida ali oči. Izboljšuje kratkovidnost, dolgovidnost, astimatizem,.. Poleg očitnega, pa gre za mnogo bolj intenzivni proces, saj je vid povezan z vašim doživljanjem, čustvovanjem, mišljenjem ter energijskim dogajanjem. Z očmi so tako povezane energijske blokade kot npr. zatiskanje oči pred nečem česar nočete videti in si priznati, omejujoči miselni vzorci, nejasnost vaših misli in ciljev, blokada videnja, ker ste v življenju videli nekaj kar niste smeli, idr. S tretmajem se energetsko zažene sprememba obstoječega stanja vida ter pogled na svet. Korekcija vida omogoča hkrati videnje in vedenje. Omogoči širok pogled na svet in izboljšuje splošno počutje.

 

Feniks meditacija za prižig ženske energije

Aktivna, vodena meditacija, združena s telesnim procesom MTVSS – Proces odstranjevanja končne molekularne vezljivosti. Med meditacijo ležite na masažni mizi, hkrati pa poteka Access Consciousness telesni proces, in skupaj aktivno prižgemo vse notranje organe zadolžene za uravnovešeno delovanje hormonov. Priporoča se za vse, ki si želite srečno telo.

 

Meditacija za čiščenje maternice in travm

Aktivna, vodena meditacija, združena s telesnim procesom MTVSS – Proces odstranjevanja končne molekularne vezljivosti. Med meditacijo ležite na masažni mizi, hkrati pa poteka Access Consciousness telesni proces, in skupaj aktivno odstranjujemo vse blokade in travme nastale v jajčnikih in maternici (fizične poškodbe, porod, neredne menstruacije, miomi, ciste, nezaželeni vstopi,…)

 

Srčna meditacija za odpravo blokad

Aktivna, vodena meditacija, združena s telesnim procesom MTVSS – Proces odstranjevanja končne molekularne vezljivosti. Med meditacijo ležite na masažni mizi, hkrati pa poteka Access Consciousness telesni proces, in skupaj aktivno odstranjujemo vse blokade in travme nastale v vaši srčni čakri.