O meni

Moja zgodba

 

 

 

Življenje, ki si ga izbiram je avantura in kreiram ga po svojih izbirah. Sama delujem v prostoru dopuščanja vsega in vseh ter v prostoru, kjer si dovolimo biti popolnoma ranljivi in taki kot v resnici smo. Verjamem v enost vsega in vseh. Kar naredim tebi, pravzaprav storim sebi. Kar ljubim na tebi, ljubim na sebi. Kar me zmoti na tebi, je odsev v meni. To predstalja enost in dopuščanje tega kar smo in vsega kar je.
Sem certificirana facilitatorica Access Bars in Access telesnih procesov (tudi Access Energijskega FaceLifta) procesov za izboljšanje zdravja in počutja. S svojo ranljivostjo in odprtostjo ter v dopuščanju drugačnega življenja, novih izbir in neskončnih možnosti pomagam ljudem, da skupaj spreminjamo in zdravimo svoja telesa ter se osvobajamo prepričanj, ki nas omejujejo. Uporaba orodij Access Consciousness® so mi omogočila, da opolnomočam tako sebe, kot ljudi okoli sebe, ki si to izbirjo. Temu pravim »pulziranje z vesoljem«….onkraj uma, bolečin, drame in travme, brez pretvarjanja, … popolnoma avtentično, brez sodbe o tem kaj je prav in kaj narobe. Živim v dopuščanju. Tako preprosto je!

 

Spoznajte:
Kaj, če bi tudi vi imeli orodja, da bi spremenili in olajšali ustvarjanje življenja, ki resnično deluje za vas? Bo to prineslo večji svet?
Kaj, če bi bila sprememba in ustvarjanje prihodnosti lahko zabavna za vas?
Kaj, če življenje ni trpljenje in bivanje skladno s pričakovanji drugih? Kaj, če ni potrebno, da se vse skozi trudite ustrezati in prilagajati se drugim, z namenom da bi se zlili z okolico?
Kaj je potrebno, da začnete izbirati vse kar deluje za Vas in ustreza Vam?
Si želite imeti več zavedanja o sebi in drugih? Si želite imeti večji občutek povezanosti s svojim telesom? Si želite biti preprosto bolj radostni in živeti lahkotno življenje?
Ste na pravem mestu.