Pogosta vprašanja o Access Bars

Kaj so Access Bars?

Access Bars je 32 točk na glavi, kjer se z rahlim dotikom sprosti stare energije, ki so se zlepile v možganih in telesu, kar omogoči izjemne in enostavne spremembe.

 

Kaj se spremeni na Access Bars tretmaju?

Z Access Bars se briše vse premisleke, misli, občutke, čustva, odločitve, sodbe in prepričanja v življenju, ki se kot električna napetost shranile v možgane, in jih sprosti. To sproščanje se zgodi, z rahlim dotikom teh točk, kar omogoča, da se vse odstranijo vse »smeti« nabrane v možganih.
Podobno, kot, ko ugasnete ali prižgete luči v vaši hiši (vklop in izklop); med tretmajem se stare luči izklopijo, ob zaključku pa se prižgejo vaše prave. Ali kot da bi na računalniku pritisnili »reset«, in se računalnik ponovno na novo naloži. Energija vesolja vam postane dostopna in to pogosto povzroči mir, lahkotnost, veselje in slavo v življenju.

 

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Access Bars?

Vsaka proces prejemanja Access Bars je drugačen. Najhujše, kar se lahko zgodi po tretmaju, je da se boste počutili sproščeno, kot po izredno prijetni masaži. Najboljše, kar se lahko zgodi, je, da se lahko celo vaše življenje spremeni. Med najpogostejšimi učinki so: večji občutek miru in lahkotnosti, manj reakcij na situacije, ki bi vas morda v preteklosti vznemirjale, bolj miren in globok spanec, občutek, da je vse, kar vas je vznemirjalo pred tretmajem, ni več pomembno.

 

Kako dolgo traja učinek Access Bars?

Ko se Access Bars enkrat zaženejo, torej ko jih prejmete prvič, še naprej sproščajo potlačeno energijo. Za vedno. Vsakokrat, ko se ponovno zaženejo, učinek postane bolj dinamičen in intenziven. Najbolj dramatične učinke opazimo v roku 3-4 tednov po tretmaju.

 

Kako pogosto se priporoča Access Bars?

Odločitev je vaša! Kako dobro se želite počutiti? Kako enostavno si želite, da bi bilo vaše življenje?
Posamezniki se sprašujejo, zakaj vsi ne delamo in prejemamo Access Bars vsak dan! Običajno se ljudje odločajo za prejemanje Access Bars enkrat na teden, ali pa kadar se počutijo pod stresom in utrujeno ali po kakršnem koli večjem šoku, poškodbah ali energijskem premiku kakršne koli vrste.

 

Ali lahko otroci in dojenčki prejemajo Access Bars?

Otroci in dojenčki imajo izredno imeli korist od Access Bars tretmaja. So bolj primarni in avtentični, kot odrasli, kar pomeni, da so pogosto bolj pripravljeni na hitre spremembe v telesu in v svojem bitju. Potrebno je opozoriti, da so otroški Access Bars zelo hitri. Običajno ne potrebujejo več kot minuto za leto starosti na posamezen Bars.

 

Ali se otroci lahko naučijo Access Bars?

Absolutno! Otroci nimajo pomislekov in zaključkov o tem, kaj je mogoče in nemogoče, lahko dajejo Access Bars  tretma z zelo močnimi učinki in manj omejitvami. Otroci so res v majhnih telesih, vendar so pogosto pripravljeni biti večji in močnejši od odraslih okoli njih. Saj veste kaj se zgodi, ko otrok vstopi v sobo odraslih? Zavzame celoten prostor in vso pozornost.

 

Kdo lahko izvaja Access Bars?

Vsakdo se lahko nauči Access Bars. Ne potrebujete nikakršne predhodne izobrazbe s področja zdravstvenega varstva, anatomije ali masaž! Vse kar je potrebno je opraviti eno dneven seminar Access Bars.

 

Ali lahko nosečnice prejemajo Access Bars?

Absolutno! (Pravno seveda moramo predlagati, da najprej vprašate svojega zdravnika.) Nosečnice, ki so prejele Access Bars med nosečnostjo, še posebej redno, poročajo o kratkih in lažjih porodih, mnoge pa so se izognile tudi carskim rezom. Proces je tudi popolnoma varen za plod.

 

Ali Access Bars lahko vplivajo na duševne ali psihološke težave?

Mnogi ljudje, ki so imeli duševne in psihološke težave, so lahko zmanjšali vnos zdravil in doživeli neverjetne spremembe. Seveda vam priporočamo, da se posvetujte s svojim zdravnikom, preden prenehate z uvajanjem zdravil.

 

Kako delujejo Access Bars? Ali lahko škodujejo?

Ne! Z Access Bars ni mogoče nikogar poškodovati in nikomur ne škodujejo.

 

Ali obstaja kdo, ki ne bi smel prejemati Access Bars?

Samo tisti, ki niso pripravljeni prejemati in poskusiti.

 

Kako veste kaj se dogaja med Access Bars tretmajem? Kaj lahko pričakujete, da se bo spremenilo?

Ne veste! Vsak tretma je drugačen in ni mogoče natančno napovedati, kaj se bo zgodilo. Najboljša smernica je, da se boste v najslabšem primeru počutili kot po dobri masaži, in najboljše, kar se lahko zgodi, je SPREMEMBA. Sprememba celotnega vašega življenja. Morda se bodo spremembe začele dogajati v 2-3 tednih.

 

Koliko Access Bars je potrebno, da bi nekaj ozdravili?

Vse je odvisno od vas! Simptomi ali bolezen bodo izginili, ko boste vi in vaše telo pripravljeni sprostiti razmišljanja (misli, občutki, čustva, prepričanja, odločitve, sodbe), ki ohranjajo neželeno stanje.
Ta proces ni linearen, kar pomeni, da lahko nekdo spremeni svoje telo in poglede v enem samem tretmaju, druga pa šele po prejemanju 10.ih tretmajev. Nič od tega ni pravilo in ni ne prav in ne narobe. Gre za dopuščanje prejemanja in opuščanja trdnih stališč in prepričanj. Je pa mogoče zaganjati Access Bars za obravnavo določenih simptomov ali težav. Rezultate in potek tretmaja vedno določi oseba, ki prejema tretma.

 

Ali so Access Bars podobni kakšni drugi terapiji ali modaliteti? Ali gre za akupunkturne točke?

Access Bars niso bili poznani vse dokler niso bili kanalizirani s strani Gary M. Douglas-a. Medtem ko so točke lahko videti kot akupunkturne točke, imajo drugačno funkcijo, kot Access Bars. Na svetu ni poznane nobene druge metode, ki bi ustvarila spremembe, ki jih ustvarjajo Access Bars.

 

Znanstvena potrditev Access Bars!

V spodnjem posnetku si lahko pogledate ugotovitve znanega nevroznanstvenika Dr. Jeffreyja Fannina, ko je preizkusil, kaj se dogaja v možganih po tretmaju Access Bars.